Όταν ο λύκος πεινάει - Naumann-Villemin, Christine, 1964- (Παπαδόπουλος, 2012)
Ο Εδμόνδος Ευπατρίδης πεινάει. Πεινάει πολύ. Και θέλει να φάει κουνέλι. Ένα ωραίο, τροφαντό, οικόσιτο κουνέλι. Γι 'αυτό αποφασίζει να πάει στην πόλη. Στην πόλη, όμως, τα κουνέλια έχουν γείτονες. Κι οι γείτονες μπορεί να είναι πολύ απαιτητικοί. Ή και πολύ ευγενικοί... Καημένε Εδμόνδε, τι σου έμελλε να πάθεις!