Τικ και Τέλα : το σούπερ πατίνι - Scheffler, Axel (Ίκαρος, 2012)
Η Τέλα θέλει ν'ανέβει στο πατίνι του Τικ. Έτσι του το παίρνει και τρέχει μακριά. Δεν ξέρει όμως να το οδηγάει και σύντομα θα χρειαστεί τη βοήθεια του Τικ. Μια τρυφερή ιστορία για μικρά παιδιά που μιλάει για τη φιλία και για τη σημασία της συγγνώμης.