Ταξιδιώτες στο χρόνο - Sparkes, Ali (Anubis, 2011)
1956 Ο Φρέντι και η Πόλι ήξεραν ότι ο πατέρας τους ήταν μια ιδιοφυΐα. Έτσι, ποτέ δε δίσταζαν να τον βοηθήσουν στα πειράματά του. Ακόμα κι όταν αυτό σήμαινε ότι θα τους θέσει σε κρυογονική αναστολή - δηλαδή να "παγώσει" τα σώματά τους μέχρι να τους ξυπνήσει και πάλι ο ίδιος. Τα δυο παιδιά ξέρουν ότι δε θα κρατήσει πάνω από μια-δυο ώρες και δεν ανησυχούν... 2009 Ο Μπεν και η Ρέιτσελ περνούν ένα βαρετό, ατέλειωτο καλοκαίρι. Κάποια στιγμή όμως βρίσκουν στον κήπο τον κρυμμένο υπόγειο θάλαμο - και μέσα του δυο παγωμένες μορφές, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Και σαν να μη φτάνει αυτό, όταν η Ρέιτσελ πατάει κατά λάθος ένα κουμπί, μπροστά στα μάτια τους συμβαίνει κάτι πραγματικά απίστευτο... Θα τα καταφέρουν άραγε η Πόλι και ο Φρέντι να προσαρμοστούν στον εικοστό πρώτο αιώνα; Θα μπορέσουν τα σώματά τους να επιβιώσουν μετά από τόσο καιρό σε αναστολή; Και, το πιο σημαντικό: τι συνέβη στον πατέρα τους - και γιατί τους εγκατέλειψε εκεί;