Ο βάτραχος και ο ξένος - Velthuijs, Max, 1923-2005 (Λογοτεχνικά βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2011)
"Ο "Βάτραχος" είναι ένα εμπνευσμένο δημιούργημα - ένα αριστούργημα γραφιστικής λιτότητας". (The Guardian) "Ο Μαξ Βέλθουις προσεγγίζει σοβαρά ζητήματα με ευαισθησία και διακριτικό χιούμορ". (Publishing News)