Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα. - Kinney, Jeff (Ψυχογιός, 2012)
Ο Γκρεγκ Χέφλι έχει μπλέξει άσχημα. Κάποιος έχει προκαλέσει ζημιές στο σχολείο και ο Γκρεγκ είναι ο βασικός ύποπτος. Όλως περιέργως, όμως, είναι αθώος. Ή κάπως αθώος... Και ξαφνικά, μια χιονοθύελλα χτυπά την πόλη τους και η οικογένεια Χέφλι κλείνεται μέσα στο σπίτι. Ο Γκρεγκ ξέρει ότι όταν το χιόνι λιώσει θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του αλλά δεν μπορεί να μη σκέφτεται μήπως η τιμωρία είναι προτιμότερη από το να είναι στο σπίτι με τους δικούς του...