Γράφοντας με εικόνες : βιβλίο δραστηριοτήτων - Τσενέ, Λήδα; Διαλυνάς, Μιχάλης (Comicdom Press, 2012)
"Ήξερες ότι το να φτιάχνεις comics είναι το ίδιο διασκεδαστικό όσο και να τα διαβάζεις;" Ακολουθήστε την Πατ και τον Χανκ, χρησιμοποιήστε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και κάντε μια πρώτη γνωριμία με όλα τα συστατικά που συνθέτουν τη γλώσσα των comics. To παιδικό βιβλίο δραστηριοτήτων ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ βασίζεται στα ομώνυμα εργαστήρια που πραγματοποιεί η Comicdom Press, τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνει μια πληθώρα δημιουργικών δραστηριοτήτων με αφορμή τα comics και φιλοδοξεί, εκτός από ένα διασκεδαστικό βιβλίο, να αποτελέσει και ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια γονιών και εκπαιδευτικών.