Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : φτιάξε το δικό σου ξενέρωτο ημερολόγιο. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2012)
Είμαι ξενέρωτη και μ' αρέσει! Συμβουλή 1: Ανακάλυψε τι είδος ημερολογίου είναι το κατάλληλο για σένα! Σημειωματάριο; Blog; Συμβουλή 2: Μάθε πώς να χρησιμοποιείς κωδικοποιημένες λέξεις για να ξεγελάσεις τυχόν εχθρούς! ΔΗ.ΘΕ.Ν. Συμβουλή 3: (Η πιο σημαντική συμβουλή στον αιώνα): Μη χάσεις το ημερολόγιό σου! ξεγελάσεις τυχόν εχθρούς! ΔΗ.ΘΕ.Ν. Συμβουλή 3: (Η πιο σημαντική συμβουλή στον αιώνα): Μη χάσεις το ημερολόγιό σου!