Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από μια όχι και τόσο ταλαντούχα ποπ σταρ. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2012)
Η λίστα της Νίκι για την κατάκτηση του τίτλου της ποπ σταρ: - Αναμέτρηση με την ντίβα της τάξης - Κόντρα με τις ΔΗ.ΘΕ.Ν. - Ταλαντούχα ομάδα υποστήριξης Πολύ Σημαντικής Ποπ Σταρ.