Bone. - Smith, Jeff, 1960- (Jemma Press, 2009)
Ανατριχιαστικές αποδράσεις. Θαμένα μυστικά. Τα ξαδέρφια Μπόουν αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες προκλήσεις. Η ζωή στην κοιλάδα συνεχίζει να είναι δύσκολη για τους Μπόουν και τους καινούριους φίλους τους. Ο Λούσιους, ο Σμάιλι και ο Φόουνι δέχονται επίθεση από τους αγιοπόντικες και μόλις που καταφέρνουν να φτάσουν ασφαλείς στην ταβέρνα του Λούσιους. Εκεί, ο Φόουνι σύντομα ξαναρχίζει τα παλιά του κόλπα. Πίσω στη φάρμα, ο Φόουν Μπόουν και η Θορν προβληματίζονται από παράξενα όνειρα, και η αντίδραση της Γιαγιάς Μπεν είναι ακόμα πιο παράξενη: Αποκαλύπτει παλιά, καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχους κινδύνους. Μάλιστα, ίσως πρέπει να εγκαταλείψουν τη φάρμα για πάντα.