Bone. - Smith, Jeff, 1960- (Μπόουν, 2011)
Ο πόλεμος ξεκίνησε, καθώς η Μπράιαρ, οι αγριοπόντικες και ο στρατός της Πάουα πολιορκούν την Αθέια. Τα ξαδέρφια Μπόουν, η Θορν και η Γιαγιά Μπεν είναι έτοιµοι να υπερασπιστούν την πόλη των βασιλέων µε κάθε μέσο. Μια φωνή όμως καλεί την Θορν να αναζητήσει το Κεράτινο Στέµµα, κι εκείνη μαζί µε τον Φόουν Μπόουν θα ξεκινήσουν ένα ακόμα επικίνδυνο ταξίδι, προκειμένου να βρουν το αντικείμενο που ίσως να είναι η μοναδική τους ελπίδα.