Bone. - Smith, Jeff, 1960- (Jemma Press, 2011)
Τα ξαδέρφια Μπόουν, η Γιαγιά Μπεν και η Θορν επιτέλους φτάνουν στην Αθέια, και προετοιμάζονται να πολεμήσουν τον Άρχοντα των Ακρίδων. Στο μεταξύ, τα οράματα της Θορν γίνονται ολοένα και πιο απειλητικά, ενώ ο Φόουνι Μπόουν είναι πεπεισμένος πως η Αθέια είναι γεμάτη χρυσάφι, που πάση θυσία πρέπει να το ανακαλύψει και να το κάνει δικό του!