Bone. - Smith, Jeff, 1960- (Jemma Press, 2010)
Οι Μπόουν, η Γιαγιά Μπεν, η Θορν και ο πιστός τους αγριοπόντικας ξεκινούν ένα ταξίδι μέσα από τους μυστηριώδεις κύκλους φαντασμάτων με σκοπό να φτάσουν στην Αθέια, την παλαιά πόλη της βασιλικής οικογένειας. Ένα λάθος βήμα μπορεί να αλλάξει την μοίρα της κοιλάδας για πάντα...