Bone. - Smith, Jeff, 1960- (Jemma Press, 2010)
Η τελική αναμέτρηση μεταξύ Αυτού με την Κουκούλα και των κατοίκων της κοιλάδας ξεκινά. Η Θορν και ο Φόουνι Μπόουν βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Θα καταφέρουν να επιζήσουν της τελετουργικής θυσίας που σχεδιάζει Αυτός με την Κουκούλα υπό το φως της ματωμένης Πανσέληνου;