Bone. - Smith, Jeff, 1960- (Jemma Press, 2009)
O Φόουν και ο Σμάιλι Μπόουν προσπαθούν να επιστρέψουν ένα μωρό αγριοπόντικα στα βουνά, όπου συναντούν ακόμα έναν αντίπαλο: το πανούργο και πανίσχυρο λιοντάρι του βουνού, Ροκ Τζόου. Aνακαλύψτε την απίστευτη σειρά κόμικς που έχει γοητεύσει πάνω από ένα εκατομμύριο θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.