Η συμβίωση τι είναι - Brenifier, Oscar, 1954- (Σκέψου μαζί μου, 2007)
6 καίρια ερωτήματα για να παίξει κανείς με τις σκέψεις και να κοιτάξει πίσω από το προφανές. -Θα σου άρεσε να ζεις τελείως μόνος; -Oφείλεις να συμφωνείς πάντα με τους άλλους; -Eίμαστε όλοι ίσοι; -Eίσαι υποχρεωμένος να σέβεσαι πάντα τους άλλους; -Eίμαστε όλοι υποχρεωμένοι να δουλεύουμε; -Έχουμε πάντα ανάγκη από έναν αρχηγό κι από κανόνες για να μπορούμε να ζούμε μαζί; Να σκέφτεται κανείς είναι παιχνίδι!