Η ζωή τι είναι - Brenifier, Oscar, 1954- (Σκέψου μαζί μου, 2005)
Η ΖΩΗ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - ΣΚΕΨΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η σειρά, με αφορμή τους παιδικούς προβληματισμούς και τις ανησυχίες, προτείνει νέους τρόπους αναζήτησης και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που ψάχνουν απαντήσεις σε σοβαρά ζητήματα σχετικά με τον εαυτό τους, τη ζωή και τον κόσμο. Aποτελεί επίσης μια απαραίτητη συλλογή για τους ενηλίκους που προτιμούν να προσφέρουν στα παιδιά τη γνώση μέσα από το διάλογο, παρά να τους δώσουν έτοιμες απαντήσεις.