Εγώ τι είμαι - Brenifier, Oscar, 1954- (Σκέψου μαζί μου, 2005)
Η σειρά "Σκέψου μαζί μου", με αφορμή τους παιδικούς προβληματισμούς και τις ανησυχίες, προτείνει νέους τρόπους αναζήτησης και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά που ψάχνουν απαντήσεις σε σοβαρά ζητήματα σχετικά με τον εαυτό τους, τη ζωή και τον κόσμο. Aποτελεί επίσης μια απαραίτητη συλλογή για τους ενηλίκους που προτιμούν να προσφέρουν στα παιδιά τη γνώση μέσα από το διάλογο, παρά να τους δώσουν έτοιμες απαντήσεις. 6 καίρια ερωτήματα για να παίξει κανείς με τις σκέψεις και να κοιτάξει πίσω από το προφανές. Σου αρέσει να μεγαλώνεις; Σου αρέσει να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη; Επιλέγεις το ποιος είσαι; Είσαι σαν τους άλλους; Είσαι ένα ζώο; Τι οφείλεις στους γονείς σου; Να σκέφτεται κανείς είναι παιχνίδι!