Η ευτυχία τι είναι - Brenifier, Oscar, 1954- (Σκέψου μαζί μου, 2008)
6 καίρια ερωτήματα για να παίξει κανείς με τις σκέψεις και να κοιτάξει πίσω από το προφανές. - Πώς ξέρεις ότι είσαι ευτυχισμένος; - Πρέπει πάση θυσία να προσπαθείς να είσαι ευτυχισμένος; - Έχεις ανάγκη τους άλλους για να είσαι ευτυχισμένος; - Είναι εύκολο να είμαστε ευτυχισμένοι; - Τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία; - Γιατί μερικές φορές νιώθουμε δυστυχισμένοι; Να σκέφτεται κανείς είναι παιχνίδι!