Τα συναισθήματα τι είναι - Brenifier, Oscar, 1954- (Σκέψου μαζί μου, 2008)
6 καίρια ερωτήματα για να παίξει κανείς με τις σκέψεις και να κοιτάξει πίσω από το προφανές. - Γιατί τσακώνεσαι με αυτούς που αγαπάς; - Πώς ξέρεις ότι οι γονείς σου σε αγαπούν; - Ζηλεύεις τα αδέλφια σου; - Είναι καλό να είμαστε ερωτευμένοι; - Είναι προτιμότερο να είμαστε μόνοι ή με φίλους; - Φοβάσαι να μιλήσεις μόνος μπροστά στην τάξη σου; Να σκέφτεται κανείς είναι παιχνίδι!