Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα, 2012 : Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι. : οδηγός σπουδών και επαγγελμάτων, αναλυτική περιγραφή τμημάτων, επαγγελματικά δικαιώματα, ηλεκτρονικό μηχανογραφικό, νέο γενικό και τεχνολογικό λύκειο - Κότιος, Κωνσταντίνος ([χ.ό.], 2011)
Το βιβλίο "Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα σε Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι. 2012" είναι ένας πλήρης οδηγός σπουδών για όλα τα τμήματα των Πανεπιστημίων και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων που εμπεριέχονται στο μηχανογραφικό των Πανελληνίων. Περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε τμήμα, ενημέρωση για τα άμεσα συνδεόμενα επαγγέλματα αλλά και γενικότερες πληροφορίες για τις ειδικές κατηγορίες, το μηχανογραφικό, τα επαγγελματικά δικαιώματα, το Νέο Λύκειο κ.ά. Απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου που θα επιλέξουν κατεύθυνση-πεδία αλλά και σε όσους θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους. Παράλληλα, αποτελεί χρηστικό εργαλείο για συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού αλλά και για εκπαιδευτικούς που ασχολούνται με την ενημέρωση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών.