Η πριγκίπισσα, ο δράκος κι ο ατρόμητος ιππότης - Pennart, Geoffroy de (Παπαδόπουλος, 2012)
Μια ευγενική πριγκίπισσα (και δασκάλα στο σχολείο) ένας ατρόμητος ιππότης (και πολύ ερωτευμένος) ένας καλός δράκος (και πιστός φύλακας) σε μια απίθανη περιπέτεια! Πώς θα κατακτήσει ο ιππότης την καρδιά της πριγκίπισσας; Να ξέρετε, πάντως, οι γενναίοι ιππότες τα καταφέρνουν Πάντα!