Οι περιπέτειες του Τομ Σόγερ - Twain, Mark, 1835-1910 (Βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2010)
Οι καταπληκτικές περιπέτειες του Τομ Σώγιερ, στις αρχές του περασμένου αιώνα, σε μια τυπική μεγαλούπολη της νοτιοδυτικής Αμερικής γραμμένες με το πηγαίο χιούμορ του Μάρκ Τουαίην. Ο ανήσυχος και σκανδιαλιάρης Τομ είναι κατά βάθος ένα τίμιο παιδί με καρδιά και αυταπάρνηση.