Στα ίχνη του Γέτι - Stilton, Geronimo (Ποντικοπεριπέτειες ;, 2011)
"Η φιλία για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Γι' αυτό λοιπόν τρέχω να βοηθήσω τον καθηγητή Βολτ, που έχει χαθεί στις κορυφές των Ιμαλαΐων, αναζητώντας το μυστηριώδες γέτι. Θα τον βρω; Δεν θα τον βρω; Ανάμεσα στα γιγάντια χνάρια και στις πυκνές χιονοθύελλες, πόσες απρόβλεπτες καταστάσεις θα ζήσουμε σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια!" Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα, πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. Βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα της Elisabetta Dami.