Πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό - Volmert, Julia, 1965- (Φόβοι και συνήθειες των παιδιών ;, 2011)
Όμορφες, τρυφερές ιστορίες συντροφεύουν τα παιδιά δείχνοντάς τους με πρωτότυπο τρόπο πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους και ν' απαλλαγούν από βρεφικές συνήθειες.