Τα συναισθήματά μου κι εγώ - Kreul, Holde (Σειρά κατανόησης : Φραουλίτσα ;, 2012)
Είναι τόσο ωραίο που αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου και ξέρω πώς να τα δείξω. Όταν είμαι πολύ χαρούμενη, τότε μπορώ να γελάσω και να ζητωκραυγάσω δυνατά! Όταν είμαι θυμωμένος και οργισμένος, τότε μπορώ να αγριέψω και να ουρλιάξω. Όταν αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου, τότε μπορώ να καταλάβω και τα συναισθήματα των άλλων. Έχουμε τόσο πολλά συναισθήματα. Μερικά είναι όμορφα και άλλα είναι λίγο δύσκολα. Όμως όλα μας ανήκουν - όπως η μύτη μας ή το χέρι μας. Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.