4 1/2 φίλοι και η εξαφάνιση της καθηγήτριας - Friedrich, Joachim, 1953- (7+ επτά, 2011)
Ο Φρίντελ είναι γοητευμένος από την καθηγήτρια της βιολογίας. Κυριολεκτικά δεν την αφήνει από τα μάτια του. Όμως κάτι δείχνει να μην πηγαίνει και τόσο καλά. Και όταν εκείνη εξαφανίζεται, τι θα κάνουν οι 4 1/2 φίλοι για να βρουν τα ίχνη της; Θα καταφέρουν να λύσουν το μυστήριο ή θα τα κάνουν "μούσκεμα"; Μια καινούρια υπόθεση για την περίφημη ομάδα των 4 1/2 φίλων.