Εμένα γιατί μου πάνε όλα στραβά - Plaisted, Caroline (Μικρή πυξίδα, 2011)
Η Κάσι Λανγκ είναι σχεδόν δεκαέξι χρόνων και δεν έχει βγει ποτέ της ραντεβού με αγόρι! Όλα τα περιοδικά, οι εφημερίδες, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές λένε ότι αυτή είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής της και ότι πρέπει να τα δοκιμάσει όλα. Τι πάει όμως στραβά; Όταν τα φτιάχνει με το πρώτο της αγόρι, ξέρει ακριβώς τι να περιμένει: τα έχει δει, τα έχει διαβάσει και τα έχει ακούσει όλα. Επιτέλους η ζωή της μπαίνει σε μια σειρά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένουμε... Ένα έξυπνο και ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα για τις διαφορές ανάμεσα στην πραγματική ζωή και στη λαμπερή ζωή των σταρ που μας παρουσιάζουν τα περιοδικά και η τηλεόραση!