Το μυστικό ημερολόγιο του Κοντορεβιθούλη - Lechermeier, Philippe, 1968- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2011)
Ονομάζομαι Ρεβιθούλης. Κοντορεβιθούλης. Μου αρέσει να γράφω και να ζωγραφίζω όσα μου συμβαίνουν. Αυτή είναι η ιστορία μου. Δεν θα την ξεχάσετε ποτέ. Αυτό είναι το μυστικό ημερολόγιο του Κοντορεβιθούλη, στο οποίο αφηγείται όλη την ιστορία του. Κι αν νομίζετε ότι γνωρίζετε ήδη το γνωστό παραμύθι, στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε ένα σωρό πράγματα που δεν τα είχατε καν φανταστεί.