Πώς να επιβιώσεις στην κατασκήνωση - Wilson, Jacqueline, 1945- (Σειρά κατανόησης : Ξινόμηλο ;, 2012)
Η καινούρια μπλούζα μου έγραφε "Λατρεύω τις διακοπές στην Περιπετειούπολη". Η καινούρια μπλούζα μου έλεγε ψέματα. Όταν η μητέρα της Στέλλας την αφήνει στην καλοκαιρινή κατασκήνωση της Περιπετειούπολης για να κάνει το μήνα του μέλιτος, η Στέλλα ξέρει ότι θα μισήσει κάθε λεπτό που θα περάσει εκεί. Δε φτάνει που την περνούν για αγόρι, αναγκάζεται να μείνει και στο ίδιο δωμάτιο με την ψωροφαντασμένη Λουίζ και την κακιασμένη Κάρεν... Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η Στέλλα θα περάσει ένα καλοκαίρι σκέτο εφιάλτη. Πώς είναι δυνατόν να επιβιώσει; Ένα διασκεδαστικό βιβλίο με συμβουλές επιβίωσης, απίθανα κουίζ, πεντανόστιμες συνταγές και πρωτότυπες δραστηριότητες, για να δημιουργήσετε τη δική σας κατασκήνωση...