Οδυσσέας Μούρ : φανταστικό μυθιστόρημα. - Baccalario, Pierdomenico 1974- (Modern Times, 2009)
Ο δρόμος για την αλήθεια περνάει από το Μεσαίωνα. Έπειτα από μια περιπετειώδη περιπλάνηση σε απόρθητα μεσαιωνικά κάστρα, οι τρεις φίλοι φτάνουν στην άκρη του νήματος. Το μόνο που τους μένει να ανακαλύψουν είναι το Πρώτο Κλειδί.