Vampire diaries. - Smith, Lisa Jane, 1965- (Ψυχογιός, 2011)
Σκοτεινό πάθος και δίψα για αίμα. Έλενα: µε τον Ντέιµον στο πλευρό της, και ανήµπορη να κατανικήσει την ανάγκη της για αίµα, παραπαίει ανάµεσα στην παλιά και στη νέα πραγµατικότητα. Ντέιµον: το πάθος του για τη γοητευτική Έλενα γιγαντώνεται µαζί µε τη λαχτάρα του να εκδικηθεί τον Στέφαν. Στέφαν: µην µπορώντας να συµφιλιωθεί µε την απουσία της Έλενας από τη ζωή του, είναι αποφασισµένος να κάνει τα πάντα για να την κερδίσει ξανά, ακόµη κι αν αυτό σηµαίνει ότι πρέπει να γίνει ένας άλλος˙ ή και να πεθάνει! Οι µοίρες τους είναι συνδεδεµένες για πάντα! Το µέλλον τους σκοτεινό και αβέβαιο, αφού µια Δύναµη πιο ισχυρή απ' αυτούς πλανάται παντού. Το τρίτο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES θα σας συγκλονίσει.