Vampire diaries. - Smith, Lisa Jane, 1965- (Ψυχογιός, 2011)
Η γοητευτική Έλενα, ο µελαγχολικός Στέφαν και ο αλαζονικός Ντέιµον συναντιούνται, ακολουθώντας διαφορετικούς δρόµους ο καθένας, σ' ένα θανατερό τρίγωνο πάθους. Η Έλενα, µετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο πρώτο βιβλίο της σειράς VAMPIRE DIARIES, θα διαπιστώσει πολύ γρήγορα ότι υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο από το να ερωτευτεί βρικόλακα. Πώς θα νιώσει και ποιο δρόµο θα πάρει όταν συνειδητοποιήσει ότι τα δύο αδέλφια -επίδοξοι εραστές της ίδιας γυναίκας πριν από αιώνες- θα συντηρήσουν τη θανάσιµη έχθρα τους διεκδικώντας και τη δική της καρδιά; Ο Στέφαν αγωνίζεται να συγκρατήσει το πάθος του, αλλά ο Ντέιµον είναι αδίστακτος... Μια σειρά από σκοτεινά γεγονότα θα αναγκάσουν την Έλενα να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή της για να σώσει τον αγαπηµένο της. Το δεύτερο βιβλίο της σειράς έρωτα και τρόµου VAMPIRE DIARIES θα σας αφήσει µε κοµµένη την ανάσα.