Δανεικιά γραβάτα : διηγήματα - Χαριτόπουλος, Διονύσης, 1947- (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Βγήκα για ερωτά απόψε. Μα εσύ δε μου κανείς. εγώ ψάχνω κάτι δυνατό, σαν ενδοφλέβια. Ψάχνω για τρεις ρόμπες που ξενυχτάνε ανάμεσα στις καραβίσιες λαμαρίνες. Τρεις ξεθωριασμένες ρόμπες που ανοίγουνε, στα όρθια, σε λούστρους και ανήλικα. Απόψε θα είναι δικές μου. Φλώρα, Φρειδερίκη, Νίκη-Ράδιο δεν έχω τίποτα να σας κρύψω Είμαι δικό σας..