Άγιον Όρος, τα κελλιά των Καρυών = Mount Athos, the kellia of Karyes : ημερολόγιο 2004 = diary 2004 - Χρυσοχοΐδης, Κρίτων (Αγιορείτικη Εστία, 2004)
Το ημερολόγιο της Αγιορειτικής Εστίας για το έτος 2004 είναι αφιερωμένο στα κελιά των Καρυών. Περιλαμβάνει εισαγωγικό ομότιτλο κείμενο του Κρίτωνος Χρυσοχοΐδη, διευθυντή του Ινστιτούτου Βυζαντινών Ερευνών και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή των Καρυών (σύγχρονες έγχρωμες φωτογραφίες αλλά και ασπρόμαυρες από το τέλος του 19ου αιώνα και εξής).