Κανών : το παρόν των επιστημών στην Ελλάδα. (Θεσσαλονίκη, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, 1997)
Ιατρική, Ψυχιατρική/Ψυχανάλυση, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Νοσηλευτική, Φυσική αγωγή και αθλητισμός, Γεωπονία, Δασολογία, Κτηνιατρική, Βιολογία, Γεωλογία