Τεχνικές εξεύρεσης εργασίας : σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, συνέντευξη επιλογής, αγορά εργασίας, νομοθετικό πλαίσιο - Καραλής, Θανάσης (Βιβλία για επαγγελματική κατάρτιση, 1999)
Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρηστικός οδηγός για τους άνεργους νέους που αναζητούν εργασία και περιλαμβάνει θέματα όπως η αναζήτηση εργασίας, η σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και η συνέντευξη επιλογής. Ακόμη, περιλαμβάνει στοιχεία για την αγορά εργασίας, τα μέτρα καταπολέμησης της ανεργίας, τις ευκαιρίες εκπαίδευσης και απασχόλησης για τους άνεργους νέους. Σε ειδικό παράρτημα στο τέλος του βιβλίου παρατίθενται όλες οι πληροφορίες και κυρίως οι υπηρεσίες και το νομοθετικό πλαίσιο, που αφορούν στην ενημέρωση των ανέργων για την αγορά εργασίας και τις πολιτικές καταπολέμησης της εργασίας.