Συμβουλευτική προσανατολισμός. - Δημητρόπουλος, Ευστάθιος Γ., 1944- (Συμβουλευτική, προσανατολισμός, επαγγελματική ψυχολογία, 2000)
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται προς κάθε χώρο και φορέα όπου εφαρμόζεται η Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας. Κεντρικά όμως απευθύνεται στην Εκπαίδευση όλων των βαθμίδων, εκεί όπου τα παιδιά και οι νέοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη βοήθειας, συμπαράστασης, για να ξεκινήσουν πιο σωστά τον σχεδιασμό της ζωής τους.