Η κοκκινοσκουφίτσα - Φαρίδης, Κωνσταντίνος (Παραμύθια, 2005)
Ο κόσμος των κλασικών παραμυθιών αποτελεί ένα θησαυρό φαντασίας και σοφίας που με το πέρασμα των χρόνων αυξάνει την αξία του, στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού.