Πώς είναι μια οικοδομή : ένα βιβλίο με γερές λαβές και κινούμενες ροδέλες, που ζωντανεύει στα χεράκια των μικρών παιδιών και τα βοηθάνα μάθουν πως είναι μια οικοδομή - Finn, Rebecca (Βιβλία κινητά, 2005)
Ένα βιβλίο με γερές λαβές και κινούμενες ροδέλες, που ζωντανεύει στα χεράκια των μικρών παιδιών και τα βοηθά να μάθουν πώς είναι μια οικοδομή.