[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1915-1918] ([χ.ό.], 1915)
Κώδικας με αντίγραφα αλληλογραφίας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Φώτιου και του Γενικού Αρχιερατικού Επίτροπου προς διάφορες δημόσιες και σχολικές αρχές κατά τα έτη 1915-1918. Περιέχει επίσης και άλλα έγγραφα ποικίλου περιεχομένου