Οργανωτική συμπεριφορά και διοίκηση - Iordanov, Iordan (University Studio Press, 2011)
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε εκείνους που ενδιαφέρονται, θεωρητικά και πρακτικά, στα πλαίσια της οργάνωσης και διοίκησης της επιχείρησής τους, σε φοιτητές τμημάτων οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, ψυχολογίας, οικονομικής διοίκησης και φυσικά σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν την οργανωτική τους συμπεριφορά και τις γνώσεις τους στη διοικητικές τους ικανότητες. Δεν προτείνονται λύσεις καθημερινών οργανωτικών και διοικητικών προβλημάτων, αλλά τίθεται ο προβληματισμός και προσφέρονται τακτικές απόκτησης ικανοτήτων, γνώσεων και δεξιοτήτων, με επιστημονική βάση.