Μουσικομαγειρέματα : foodmusic.gr - Μπλέτσας, Ευτύχης (Εν πλώ, 2011)
Με αυτό το βιβλίο: - Θα αγαπήσεις τη μαγειρική - Θα ανακαλύψεις πολλά για τη σωστή διατροφή - Θα αναγνωρίσεις το πρώτο βήμα που αλλάζει τα πάντα - Θα μάθεις να μαγειρεύεις νόστιμα, απλά φαγητά - Θα ανακαλύψεις τα 3 θεμέλια της θετικής ενέργειας - Θα αντιληφθείς ότι διατροφική σοφία σημαίνει γνώση και πράξη - Θα μάθεις το δεκάλογο της έξυπνης διατροφής - Θα αποκτήσεις καλές συνήθειες στη ζωή σου - Θα διασκεδάσεις ακούγοντας τα νοστιμότατα φαγητοτράδουδα του CD!