Το μυστικό του Μούνκασλ - Blyton, Enid, 1897-1968 (Ιστορίες μυστηρίου της Ένιντ Μπλάιτον, 1995)
Λέγεται πως ο πύργος που ονομάζεται Μούνκασλ έχει ένα βίαιο και μυστηριώδες παρελθόν έτσι ο Τζακ, η Πέγκι, ο Μάικ και η Νόρα είναι πολύ ενθουσιασμένοι, όταν η οικογένεια του πρίγκιπα Πολ νοικιάζει τον πύργο για τις διακοπές. Και φυσικά παράξενα πράγματα συμβαίνουν εκεί-μουσικά όργανα παίζουν μόνα τους, βιβλία πηδούν από τα ράφια της βιβλιοθήκης, πίνακες φαίνονται να ζωντανεύουν.