Αναμνήσεις από την καταιγίδα - Willett, Marcia (Ωκεανίδα, 2009)
Το παλιό σπίτι δίπλα στο ποτάμι κρατάει καλά φυλαγμένα τα μυστικά του εξήντα χρόνια τώρα. Η Έστερ έχει ζήσει εκεί τα χρόνια της νιότης της, τις βαριές απώλειες του πολέμου αλλά και τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα. Η Κλίο, η βαφτιστήρα της, τα ξένοιαστα καλοκαίρια της παιδικής της ηλικίας. Και ο Τζόνα λαχταράει να βρεθεί σ' αυτό το μέρος όπου κατέφυγε η μητέρα του, παιδάκι ακόμα, στα δύσκολα χρόνια του πολέμου.Γιατί όμως η μητέρα του δεν μιλάει ποτέ για κείνη την εποχή; Και γιατί αποφασίζει να μιλήσει για όσα ξέρει όταν βλέπει ν' ανάβει μια σπίθα έρωτα ανάμεσα στην Κλίο και τον Τζόνα;