Βλάσης Γαβριηλίδης, 1848-1920 : μεγάλος αναμορφωτής της ελληνικής δημοσιογραφίας και πνευματικός ηγέτης - Σαρδελής, Κώστας, 1932- (Εκδόσεις Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, 2011)
Μεγάλος Αναμορφωτής Της Ελληνικής Δημοσιογραφίας Και Πνευματικός Ηγέτης