Πετάει πετάει το σύννεφο - Φραγκούλη-Αργύρη, Ιουστίνη, 1952- (Ψυχογιός, 2003)
Στην αρχή του 20ου αιώνα ο Κωστάγγελος Αργυρίου, ένας άντρας με όραμα, αφήνει τον μικρό του τόπο για την Αμέρικα. Όταν ο αγώνας για τη Μεγάλη Ελλάδα ξεσπάει το 1912, επιστρέφει για να καταθέσει στην πατρίδα τα όνειρα και τη ζωή του. Αυτό το βιβλίο είναι η ιστορία του. Είναι η πορεία ενός παιδιού που αντρώθηκε μέσα σε παράξενους κόσμους ακροβατώντας στη ράχη του 20ού αιώνα. Κι έγινε τελικά ήρωας στα μάτια των επιγόνων του.