Πίναξ κτημάτων της περιφέρειας Κοζάνης ([χ.ό.], 1927)
Δύο τεκμήρια με πίνακες κτημάτων της περιφέρειας Κοζάνης, όπως έχουν καταγραφεί από τον Δήμο Κοζάνης. Εμπεριέχονται επίσης λυτά έγγραφα με το ίδιο περιεχόμενο