Πάσχα, Κυρίου Πάσχα - Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 (Λωτός, 2005)
Στο νέο της βιβλίο, η πολυβραβευμένη συγγραφέας διηγείται στιγμές που άλλαξαν την ανθρώπινη ιστορία. Με γλαφυρό τρόπο παρουσιάζει τα γεγονότα που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, από τη στιγμή που ο Ιησούς έφτασε στην Ιερουσαλήμ μέχρι την Ανάστασή Του. Βήμα βήμα, η αγαπημένη συγγραφέας ξετυλίγει την εβδομάδα των Παθών και την παρουσιάζει στα παιδιά.