Το παραμύθι του δρακοκυνηγού - Guard, Dominic (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων : Βιβλιοκατασκευές, 2007)
Καλώς ήρθες στον κόσμο των δράκων και των δρακοκυνηγών, έναν κόσμο όπου παντού παραμονεύουν κίνδυνοι! Μαζί θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες ενός αγοριού που παρέα με το δρακάκι του θα ξεκινήσουν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν τους χαμένους τους γονείς. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν Δράκους του Νερού, Αρκτικούς Δράκους των Πάγων, Νάκερ και Γουίβερν... Το κουτί περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να παρακολουθήσουμε την περιπέτεια.