Δημήτριος : ο νεομάρτυρας Άγιος της Τριπολιτσάς - Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 (Άγιοι και ήρωες, 1990)
Κραυγή απόγνωσης βγάζει ο ποιητής Νίκος Γκάτσος. Και τούτο το βιβλίο σου δίνει μια μοναδική ταυτότητα και σου θυμίζει πως υπάρχουν αξίες για τις οποίες αξίζει να ζεις, μα και να πεθαίνεις γι' αυτές. Ένα συναρπαστικό βιβλίο για τον νεομάρτυρα Δημήτριο, που όπως και ο νεομάρτυρας Παύλος, είναι της Τριπόλεως η δόξα.